Kevään merkkejä

Varmoja kevään merkkejä Olderfjordissa on Neiti Nimettömän blogihiljaisuus, kun työjutut vievät aikaa ja intoa. Samassa syssyssä loppuu myös muiden blogien lukeminen. Jotenkin ei vain pysty keskittymään vuorotteluvapaalaisen mamman elämään Balilla tai toisen monisanaiseen pohdintaan välikausivaatteiden teknisistä ominaisuuksista. Sen sijaan sukellan myymälälle saapuneisiin pahvilaatikoihin, hyökkään huoneiden uusien kalusteiden kimppuun, paneudun kahvilan uuden tiskin yksityiskohtiin ja kompastelen kesän rekrytointikiemuroihin. Ja sitten eräänä torstaina tulee valinnanvaikeus; mitä näistä tekisi, ja silloin tekee taas mieli kirjoittaa. Pahoittelut hiljaisuudesta ja varoittelut jo etukäteen, että mitä todennäköisimmin postaustahti on tätä luokkaa kesän matkailusesongin ajan.

Vaikka en avaa työkuvioitani tarkemmin, olen huomannut, että niistä pakeneminen hetkeksi selkeyttää ajattelua ja esimerkiksi kirjoittamisen jälkeen on aivan muiden aiheiden parissa esiintyneisiin pulmiinkin yllättäen löytynyt ratkaisu.

Ja… itseasiassa niin kävi tälläkin kerralla, joten painun jälleen pahvilaatikkopinojen taakse ja toivottavasti ehdin, jaksan ja haluan tulla kertomaan kuulumisiamme tänne kohtuullisen pian.

 

Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: